Mysig söndag + perfekt avslut på veckan

Hej hjärtan<3 Hoppas ni har haft en bra söndag hittills!

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men bilderna går fortfarande inte att överföra. Ska se om min syster kan hjälpa mig senare ikväll annars skiter jag fan i det haha! Blir så irriterad... Var iallafall bara hemma igår kväll, åt hemmagjord pizza och kollade på serier.

Idag sov jag länge och har knappt fått något gjort alls. Duschade håret, städade toan och gjorde lunch, det fick bli lax och ris idag. Efter det så la jag mig i sängen och läste bloggar och lyssnade på musik och nu är jag på gymmet! Körde CX, har sagt det innan men säger det igen: gud vad jobbigt det passet är. Men väldigt bra och roligt, extra jobbigt är det för axlarna, rumpan och magen.

Efter CXen så körde jag en timma cross. När jag kom till gymmet så tänkte jag faktiskt strunta i det, helt ärligt... Men när jag väl stod på crossen så gick det hur bra som helst och tiden gick verkligen jättesnabbt vilket var skönt! Just nu ligger jag i solariet, vet inte om det är så jäkla bra att hålla på med mobilen då? Varken den eller ögonen mår väl superbra av det hehe... Men iallafall!

Ska sola tio minuter till sedan hämta Philip och Ebba och så ska vi hem och äta tacos med våra föräldrar. Perfekt avslut på en bra helg! Hoppas eran helg har varit lika bra som min och att ni är redo för en ny vecka. Puss /A<3

Gillar

Kommentarer