NÄR DET INTE BLIR SOM MAN TÄNKT SIG

Hej finisar! Jag vet att bloggen har ekat tomt här sedan i söndags och det finns lite olika anledningar till att jag inte har bloggat. I måndags jobbade jag som sagt, sedan har jag umgåtts mycket med Jeaqline och för övrigt gjort typ allt och ingenting! I tisdags tog jag en lång och skön sovmorgon innan jag, Moa och Jeaqline skulle till Nelly Outlet i Borås, dock hann vi aldrig så långt...

Vi åkte hemifrån lite efter tre och när vi kom ut på E4an så var det huuuur mycket kö som helst, det stod alltså helt STOPP till och med. Men vi kan ju inte vända liksom så det är bara att vänta och vänta, kön rör på sig lite då och då. Sen till sist när det börjar röra sig lite mer så kommer vi upp i liiite mer fart, alltså inte mer än i 20 km/h, minns egentligen verkligen inte men lite snabbare än krypfart iallafall. Och vi KROCKAR. Allt hände verkligen på en millisekund och jag minns knappt något för jag blev SÅ chockad, jag satt i bilen i en timma och hyperventilerade och bara glodde rakt fram... Jeaqline ringde sin pojkvän och min mamma som kom och hjälpte oss och sedan åkte jag hem med mamma. Jag var jätteledsen hela kvällen, Jeaqline fick mig på lite bättre humör iallafall för sov hos henne sen. Ingen skadade sig iallafall men jag fick så himla dåligt samvete för jag tyckte att jag förstörde hela dagen för Moa och Jeaqline plus att vår bil fick skrotas... Dock har vi två som tur är men det var ändå inte så roligt som ni säkert förstår och så hade jag längtat till den dagen med!!

På kvällen åt jag på restaurang med mamma, pappa och Jeaqline iallafall och efter det sov jag som sagt hos Jeaqline. I onsdags gick vi till ica maxi och hämtade ut ett par skor jag beställt som jag kan visa senare! Vi köpte nocco och naturgodis med som vi åt framför Gossip Girl och där låg vi enda till klockan fem på eftermiddagen när jag skulle hem.

När jag kom hem igår så lockade Ebba håret på mig, jag käkade lite och sen målade jag naglarna och fixade mig inför kvällen då det vankades 18-årsfest för Nellie och Emma. Jag åkte dit med Weber och Lisa efter att de slutat jobbet så vi var där lite efter elva, men sedan åkte vi hem tidigt för jag var inte alls på fest-/danshumör så jag somnade redan vid ett.

Idag vaknade jag vid nio och planerna är att nu skrubba mig (ska nämligen spraytana mig på morgonen imorgon) sedan sminka mig osv för att luncha tillsammans med pappa klockan tolv. Ska även försöka hinna växla pengar innan jag ska vaxa mig vid fyra. Allt är förberedelser inför söndag då jag, Moa och Emelie åker till Rhodos!!! Känns heeeelt sjukt vad fort tiden har gått sen vi bokade! Sen ikväll ska jag även till Jeaqline för att fixa till mina naglar lite igen så de är fräscha inför resan.

Ska försöka att inte ha blogguppehåll igen så vi hörs senare ikväll igen haha! Puss /A

Min lunch jag åt på jobbet i måndags! Sallad från coop, tycker inte det är jättegott men det funkar när man inte har hunnit fixa matlådor.

Min och Jeaqlines frukost på hennes balkong igår.

Lite gotte som jag och J åt i sängen igår framför Gossip Girl!

En biceps (som just nu inte är något att hänga i granen då träningsmotivationen är nere på botten) och en outfit jag trivs väldigt bra i! Både shortsen och toppen är från BIK BOK.

I bilen påväg till Borås i tisdags...

Gårdagens outfit på Velvet! Topp från Gina Tricot och kjol från BIK BOK, armband från Edblads och klockan vet ni!

Gillar