PT-torsdag

Godmorgon finisar!
Hur mår ni? Jag mår bra förutom att jag inte har sovit jättebra så är ganska trött, vaknat en gång i timman nästan hela natten. Så himla jobbigt..

Nu sitter jag iallafall på bussen påväg hem från gymmet. Har kört ett träningspass med min PT, vi kör varje torsdag-morgon och tycker det funkar jättebra, det är väldigt kul också! Hoppas verkligen på att se resultat men det tror jag absolut :) Vi körde biceps och axlar idag och känner redan vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon haha...

När jag kommer hem ska jag hoppa in i duschen och göra iordning min matlåda och sedan bara ta det lugnt en stund innan jag ska åka in till gymmet igen och jobba!

Igår körde jag lite rumpa och så sprang jag på löpbandet i en halvtimma ungefär! Känns jätteskönt att jag har kommit igång med löpträningen, kommer säkert strunta i det om en vecka haha men ska försöka springa någon gång i veckan iallafall för tycker faktiskt det är ganska skönt. Tröttnar lite på crosstrainern med när jag står på den i stort sett varje dag ;)

Efter träningen igår så hämtade Sophie mig och så åkte vi hem till henne och lagade tacos! Vi satte på filmen How to be single med men vi pratade mest så hängde inte med så mycket haha men av det vi såg så var den bra!

Gillar

Kommentarer