Q&A, pt. 1

Skulle du kunna lägga upp mer outfit-bilder?
Eftersom att min syster sålde sin kamera som var den jag alltid fotade med så är det inte lika roligt med outfit-bilder längre. Men jag kan absolut ta med min mobil, dock är det sjukt dåligt minne i den men om drygt en månad så får jag min nya!

Hur var det att jobba som telefonförsäljare? Vad fick du för intryck/erfarenheter av säljaryrket?
Haha detta var en konstig fråga då jag endast jobbade som det över en sommar och det är ett par år sen nu... Men det roligaste var iallafall att jag jobbade tillsammans med Moa och det tråkigaste var att de flesta man ringde till var väldigt otrevliga, men det förstår man ju då telefonförsäljare är sjukt jobbiga haha!

Var köpte du din sänggavel? Kan du inte visa mer utav ditt rum?
Den är från MIO! Och jo som jag har sagt ett antal gånger så kommer jag visa hela mitt rum någon gång, ni har dock redan sett det mesta! Men någon typ av room tour kommer.

Vart har du köpt ditt påslakan?
Det är från IKEA.

Hur gör du din proteingröt? Alltså hur mycket proteinpulver använder du osv?
Först kokar jag upp gröten som vanligt, 1dl havregryn och 2dl vatten. Sedan när det är klart så tar jag en skopa proteinpulver. Svårare än så är det inte!

Varför jobbar du inte på IKEA längre?
Med tanke på hur dåligt jag mådde den sista tiden där så nådde jag inte mina mål och då tyckte min chef att vi skulle avvakta med förlängning för att se hur jag skulle må sen. Nu trivs jag dock så sjukt bra på både Shooters och gymmet så jag skulle aldrig vilja gå tillbaka till IKEA.

Vad roligt att du har fått jobb på gymmet! Vad har du för arbetsuppgifter där? Och en till fråga, hur lyckas du hålla ditt hår så fräscht när du gymmar varje dag osv? För jag har för mig att jag har läst att du inte behöver duscha ditt hår alls ofta för det är fräscht ändå! Hur gör du?
Jaa det är jätteroligt! Jag står i receptionen så svarar i telefon, hjälper folk med abonnemang, fyller på med produkter och ser till att det ser snyggt ut i gymmet och i omklädningsrummen osv!
Asså dessa frågor om mitt hår haha vet inte hur ofta jag svarat på dom... Eftersom att jag knappt svettas i varken pannan eller nacken när jag tränar så behöver jag inte alltid tvätta håret när jag tränat. Men har ingen aning om varför det är så tyvärr. Fönar det varje gång jag tvättat det, borstar det kanske 4-5 gånger i veckan haha!

Gillar

Kommentarer

amandajj
amandajj,